Apex Legends - Revenant

Apex Legends tok akkurat livet av spillets neste helt

Samtidig hinter Respawn om en mystisk erstatter.

Knapt en uke har gått siden Respawn introduserte Forge som den neste spillbare figuren i Apex Legends. Nå blir det imidlertid andre boller, ettersom den muskuløse kjekkasen er død.

Nettsiden til Apex Legends bekrefter også at Forge er død.
EA

Myrdet på direkten

Mandag la utvikleren ut et animert intervju mellom Forge og den fiktive journalisten Lisa Stone – som du kan se over. Videoen gir en nærmere kikk på mannen bak metallarmen, men alt går galt når en mystisk skikkelse plutselig tar seg inn i studioet og går til angrep på Forge.

Fire timer senere kunne Respawn bekrefte på Twitter at den planlagte Apex-nykommeren mistet livet. Altså får man ikke spille som Forge likevel, og fans spekulerer nå i at vi får en helt annen figur – nemlig gjerningspersonen fra videoen.

Fans oppdaget nylig dette bildet på nettsiden for Apex Legends.
EA

Basert på tidligere hint og graving i spillets filer, går skikkelsen under navnet Revenant. Faktisk trodde mange at det var Revenant som skulle introduseres i sesong fire, og overraskelsen var stor da Respawn i stedet dro sløret av Forge. Nå som sistnevnte er avlivet tyder mye på at fansen hadde rett likevel.

Offisielle svar får vi en eller annen gang før 4. februar, da den neste Apex Legends-sesongen går av stabelen. Ved siden av heltemysteriet varsler Respawn et nytt våpen, omfattende endringer til World's Edge-kartet og en tur tilbake til Kings Canyon i mars.

Respawn jobber også med et nytt Medal of Honor.
Skytespillet utvikles for virtuell virkelighet »

Siste fra forsiden