Apex Legends - sesong to

Apex Legends-trailer avslører omfattende endringer til spillkartet

Respawn har mye på gang for spillets neste sesong.

Oppdatering 22:30: Begge trailerne for Apex Legends sesong to er nå tilgjengelige via Respawns YouTube-kanal. Vi har oppdatert saken for å inkludere de offisielle videoene.

Se hvordan Apex Legends-kartet vil endre seg i sesong to. (Video: EA)

Opprinnelig sak følger.

Klokken 20:00 på torsdag vil Respawn offisielt avduke lanseringstraileren for andre sesong av Apex Legends. Takket være noen ivrige sjeler har videoen imidlertid allerede funnet veien ut i det fri, som selvfølgelig ble fanget opp og spredt til alle hjørner av nettet.

Reddit-bruker ChangeThisXBL fikk lastet opp to varianter, som avslører mye av hva spillere har i vente når sesong to lanseres 2. juli. Den første videoen viser frem en mystisk skikkelse, potensielt en ny spillbar figur ved navn Crypto (om vi kan tro ryktene), som sprenger radartårnet ved spillets Repulsor-område.

Dette setter i gang en kjedereaksjon som får store ringvirkninger for hele kartet, og dette er fokuset for video nummer to. Her tar en fortellerstemme oss gjennom en rekke endringer til Kings Canyon, med blant annet flere nye bygninger spredt utover hele øya.

Kings Canyon vil snart se ganske annerledes ut.
EA

I tillegg har Repulsor-eksplosjonen ført til økt aktivitet blant spillets fauna, og både dragene (Flyers) og de gigantiske Leviathan-dinosaurene setter sitt preg på spillopplevelsen. Hvorvidt dragene er fiendtlige er enda uklart, men tilsynelatende vil Leviathan-skapningene trampe ned uoppmerksomme spillere som havner på feil sted til feil tid.

Ved siden av de mange endringene til kartet, byr sesongen på nytt innhold som den allerede bekreftede figuren Wattson. I tillegg venter et nytt våpen – L-Star – rangerte kamper, en haug med kosmetiske gjenstander og et nytt battle pass å kjøpe.

Wattson er en mer forsvarsorientert helt.
Den kommende figuren ble avslørt på årets EA Play »

Siste fra forsiden