Apex Legends - Twitch turnering

Apex Legends-utviklerne åpner opp om Battle Pass, Twitch-turnering, nye figurer og våpen

Respawn Entertainment forteller om spillets fremtid.

Siden EAs overraskende lansering forrige mandag har utrolige 25 millioner personer spilt Apex Legends. Dette tallet er oppnådd hele fem ganger raskere enn Fortnite.

Med et lite tilbakeblikk på uken som har vært kunne Respawn Entertainment dele noen spennende nyheter til deres nye fanskare. De deler ikke mye, men vi får vite litt om hva som skal skje i løpet av de neste ukene.

LES OGSÅ: Vår guide til Apex Legends. Slik blir du god »

Turnering og mer innhold

Det første som skjer er en turnering på Twitch. Henholdsvis den 12. og den 19. februar skal 48 av de største Twitch-streamerne samles i ringen og kjempe mot hverandre i «Twitch Rivals Apex Legends Challenge.» Hele turneringen skal strømmes på deres egne Twitch-kanal.

Hvis du ikke har noen planer på valentinsdagen kan du feire i Apex Legends. I forbindelse med kjærlighetens dag vil det lanseres forskjellig valentinsdag kosmetikk. Det forskjellig innholdet i deres Apex-pakker vil være tilgjengelig i en begrenset periode.

Den første sesongen i Apex Legends starter i mars og da kan du forvente nye legender (figurer), våpen, «loot» og mer, sier Zampella i en pressemelding.

LES OGSÅ: Vårt førsteinntrykk av Apex Legends »

Siste fra forsiden