Apex Legends - Voidwalker

Apex Legends varter opp med nok en midlertidig modus denne uken

Respawn lokker også med kartendringer og ny kosmetikk.

EA

3. september går startskuddet for Voidwalker Event, en ny Apex Legends-oppdatering med flere nyheter for spillet. Frem til 17. september får spillere blant annet prøve en splitter ny modus og utforske en ny bit på kartet, og som alltid er det diverse kosmetiske gjenstander å sanke.

Se de ulike gjenstandene du kan samle gjennom utfordringer.
EA

Hagle og skarpskytterrifle

Den midlertidige modusen går under navnet Armed and Dangerous. Her får spillere kun benytte seg av hagler og skarpskytterrifler, som for eksempel Peacekeeper og Longbow. Respawn forteller videre at det blir mye vanskeligere å finne gjenstander som skjold og førstehjelp i denne modusen.

I både Armed and Dangerous og spillets standardmodus kan spillere utforske Project: Wraith, et nytt forskningsanlegg som dukker opp på kartet. Ved siden av våpen og annet utstyr inneholder anlegget en portal, som lar spillere forflytte seg både ut og inn for å blant annet unnslippe en kamp eller overraske motstandere.

Apex Legends-butikken får nye varer under Voidwalker-oppdateringen.
EA

Som navnet antyder er det Wraith som står i fokus i Voidwalker-oppdateringen, og ved å fullføre diverse utfordringer kan man låse opp ulike kosmetiske gjenstander for den ustabile helten. De som har noen Apex Coins å rutte med kan også plukke opp eksklusive gjenstander, som for eksempel et nytt kostyme for Wraith.

Respawn fikk mye pepper for fokuset på «loot»-bokser i den forrige Apex Legends-oppdateringen. Kanskje derfor er ingen av Voidwalker-gjenstandene gjemt bort i bokser, og noe av det man får kjøpe i toukersperioden er billigere enn vanlig.

Vår skribent er glad for at solomodusen til Apex Legends er borte.
– Apex Legends fungerer ikke som solo-spill »

Siste fra forsiden