Apex Legends - loot-boks

Respawn snur etter voldsom kritikk mot «loot»-bokser i Apex Legends

Snart kan spillere kjøpe Iron Crown-gjenstander direkte.

EA

Tirsdag rullet Respawn ut en Apex Legends-oppdatering med mye nytt for spillere å bryne seg på. Utfordringene og nyvinningene lansert i forbindelse med Iron Crown-opplegget ble imidlertid overskygget av oppdateringens fokus på mikrotransaksjoner og «loot»-bokser, og fans har vært lite imponerte.

Siden Iron Crown-lanseringen har mange fans vitset om en dyster fremtid for Apex Legends.
Reddit/designty

Som følge av kritikken har utvikleren nå valgt å endre kurs, og fra og med tirsdag får spillere en ny måte å sikre seg eksklusive Iron Crown-gjenstander.

Kjøp direkte

I en melding på Apex Legends' nettsider innrømmer Respawns Drew McCoy at å gjemme «skins» bak «loot»-bokser var en tabbe.

– Med Iron Crown bommet vi på målet vårt, og vi brøt løftet [om å gi spillere valgmuligheter rundt hvordan de bruker både tid og penger] ved å ha Apex Packs som den eneste måten å skaffe seg det mange har omtalt som de kuleste «skinsene» vi har gitt ut, sa McCoy.

Teamet har brukt den siste uken på å finne en ny løsning for å gi fansen det de vil ha, og fra og med 20. august vil Iron Crowns gjenstander legges ut for salg direkte. Merk at det kun er kosmetikk av legendarisk kvalitet som blir tilgjengelig, mens de øvrige 12 gjenstandene kun fås via Apex Packs.

Her kan du se når de ulike gjenstandene legges ut for salg i Apex Legends-butikken.
EA

På bildet til høyre kan du se hvordan de ulike gjenstandene vil roteres inn og ut i Apex Legends-butikken. Når gjenstanden du er ute etter dukker opp kan du kjøpe den for 1800 Apex Coins, som tilsvarer omtrent 180 kroner.

De som heller vil ta sjansen på å få det de ønsker seg gjennom «loot»-bokser kan fortsatt kjøpe dem for 700 Apex Coins. McCoy lover til slutt at alle fremtidige oppdateringer som byr på tidsbegrensede kosmetiske gjenstander vil ha flere måter å samle alt enn kun via «loot»-bokser.

Les også: Respawn vil ha slutt på at Apex Legends-spillere bruker mus og tastatur på konsoll »

Siste fra forsiden