Men of War til Vietnam

Apokalypse snart?

Forbered deg på skitten jungelkrig.

I forrige uke fortalte vi om Men of War: Assault Squad, en frittstående utvidelse for den taktiske sjangerblandingen Men of War. Her foregikk handlingen, som i originalspillet, under andre verdenskrig.

Men Assault Squad er ikke det eneste Men of War-spillet utgiver 1C har å by på. Nettstedet Rock Paper Shotgun har nemlig røpet litt informasjon om Men of War: Vietnam.

Ifølge artikkelen kommer spillet med to kampanjer, en hvor du får spille for de amerikanske soldatene og en hvor du må kjempe for de nord-vietnamesiske Viet-Cong.

Oppdragene inkluderer ting som å redde piloter som har styrtet i jungelen til å eskortere journalister, og du får angripe den kjente Ho Chi Minh-stien, krige i Mekong-deltaet, forsvare ei viktig bro under Tet-offensiven og delta i raid i nabolandet Kambodsja.

Spillet ser også ut til å omhandle noen moralske sider ved konflikten. Det fortelles for eksempel om et oppdrag hvor man får ordre om å drepe sivilister, som med nærmere ettersyn viser seg å være bevæpnet.

Ellers loves den samme realismen serien er kjent for, forbedret grafikk og muligheten til å kontrollere en rekke forskjellige enheter (inkludert de kjente Huey-helikopterne.

Du kan stikke innom nettstedet Voodoo Extreme for å se noen skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden