Motorstorm 3 er annonsert

Apokalyptisk racing

Sony har gitt oss de første bildene og detaljene.

(Spillmagasinet.no): Den actionfylte bilspillserien Motorstorm fra Evolution Studios kjører fra søle, grus og lava og spinner inn i byen i den neste utgivelsen i serien, Motorstorm Apocalypse .

Sony har nå publisert de første bildene og detaljene på sin offisielle Playstation-blogg. Her skriver spillsjef Matt Southern i Evolution Studios at spillet har vært under utvikling i to år. Forgjengeren MotorStorm: Pacific Rift ble sluppet i november 2008.

I Motorstorm Apocalypse raser byen sammen rundt deg mens du kjører. Da hadde det kanskje vært en idé å bruke hjelm?

Ingen vanlig by

Ifølge Matt Southern er det ikke en helt vanlig by.

– På samme måte som det første Motorstorm var lagt til Monument Valley og Motorstorm: Pacific Rift til The Island, inspirert av Hawaii og andre middelhavsøyer, er Motorstorm: Apocalypse lagt til The City. Dette er en by inspirert av amerikanske vestkystbyer, spesielt Californias Bay Area, skriver Southern.

Motorstorm: Apocalypse handler imidlertid ikke om gateracing. Det ville vært en veldig stor overgang fra de tidligere spillene i serien. The City er en by tilsynelatende i ruiner, og spillsjefen beskriver kjøringen som «Brutal Urban Off-Road Racing».

Flere saker fra Spillmagasinet.no:

Raser sammen mens du kjører

Som disse lekkede Motorstorm 3-bildene antydet, vil bygningene i The City rase sammen mens du kjører. Spillsjefen skriver at dette naturlig nok vil påvirke rutene du kjører.

– The City er ikke en postapokalyptisk by, det er en apokalyptisk by. Dette er overlevelseskjøring, skriver han.

Han hinter dessuten om to typer nye fiender som allerede eksisterer i byen. Så snart de skjønner at byen er fortapt, begynner de også å ødelegge den.

Stor flerspiller

Les også
Anmeldelse:

Southern forsikrer at teamet i Evolution Studios har hørt nøye på tilbakemeldinger fra spillerne etter Motorstorm: Pacific Rift, og forsikrer at Apocalypse er bygget på variasjon, kronologi og dybde.

Flerspilleren i neste Motorstorm skal ha fått seg en solid overhaling, og utviklerne har latt seg påvirke av de beste flerspillerspillene på markedet, både rolle-, eventyr, plattform- og ikke minst skytespill.

– Ingenting irriterer meg mer enn forestillingen om at en tilgjengelig actionracer samtidig må være grunn eller rett og slett dum, skriver spillsjefen, og lister opp noe av kjerneinnholdet i flerspilleren:

  • Flerspiller for opp til 16 personer
  • Split-screen for opp til fire personer
  • Kombiner online flerspiller med split-screen. Fire personer i stua mot tolv på nettet
  • Pimp bilene etter eget ønske og modifiser dem for å bedre ytelse og «våpen»
  • Et vell av resultatlister og mengder av belønninger for å gi gode kjørere den oppmerksomheten de fortjene
  • «Matchmaking».
  • «Game Mode Creator». Du kan lage dine egne baner med dine egne regler

Forvent mer informasjon om Motorstorm Apocalypse fra E3-spillmessen i Los Angeles neste uke.

Denne artikkelen er levert i samarbeid med Spillmagasinet.no, men kan være endret og tilrettelagt for Gamer.no.

Siste fra forsiden