Arc the Lad-sagaen fortsetter

Namco har kunngjort at de snart vil lansere Arc the Lad: End of Darkness til PS2.

Det nyeste Arc the Lad-spillet foregår i samme verden som forgjengeren, Twilight of the Spirits, men fem år senere. Spilleren får kontroll over Edda, en ung mann som til nå har levd et rolig liv på ei lita øy. Den kjedelige tilværelsen hans forandres brått når han møter ei ung og rimelig uhøflig jente som heter Kirika. Når han en dag prøver å hjelpe en jeger å fange en farlig forbryter, og oppdager at hun befinner seg like i nærheten, begynner han å mistenke at hun ikke har helt rent mel i posen.

Historien får etter hvert et mye større omfang, og Edda må legge ut på en reise for å redde verden, i en kamp som etter hvert vil stå mellom sivilisasjonen og naturen selv. Underveis møter han mange spennende karakterer, inkludert flere vi kjenner fra tidligere spill i serien. Gameplayet i End of Darkness vil på mange måter minne om det tilhengere av serien kjenner fra før, men spille introduserer et kampsystem i sanntid, som tillater actionfylte kampsekvenser og heftige kombinasjonsbevegelser.

Arc the Lad: End of Darkness vil også komme med mulighet for flerspillerkamper over nettet, for opp til åtte spillere samtidig. Dessuten får vi et kooperativt modus hvor fire spillere kan jobbe seg gjennom oppdragene, utforske store hulesystemer og kjempe mot farlige monstre. Namco planlegger å lansere spillet i mai.

Siste fra forsiden