Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 2

Årets andre luke er åpnet

En sonisk godsak kan bli din.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

I vår andre luke skjuler deg seg et par Sound BlasterX H5-hodetelefoner fra Creative. Hodetelefonene er skreddersydd for spilling på høyt nivå, og ble lansert til stor begeistring på årets Gamescom. H5 har analog lyd med integrert volumregulering, solid bøyle i rustfritt stål og en støyreduserende mikrofon. De har også myke øreklaffer for godt over gjennomsnittlig komfort.

Hodetelefonene har et stilfullt design i sort med grå og røde detaljer, som glir fint inn på LAN, turneringer og hjemme i stua. Dette er med andre ord en gylden mulighet for deg til skaffe deg spill-hodetelefoner av ypperste klasse.

Som eier av Sound BlasterX hodetelefoner kan du benytte deg av programvaren BlasterX Acoustic Engine, hvor du kan spesialtilpasse lydinnstillingene til dine egne preferanser. De audiofile blant oss får her virkelig muligheten til å gå bananas med regulering av bass, diskant, klang og EQ. Det er også mulig å velge forhåndsprogrammerte innstillinger basert på hvilken type spill man spiller. Det er jo rimelig stas med hodetelefoner som har egne EQ-innstillinger for skytespill, strategispill og bilspill.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden