Årets Formula One-spill kunngjort

Sony Computer Entertainment Europe har akkurat kunngjort at de er i ferd med å gjøre årets offisielle Formel 1-spill ferdig, og at Formula One 04, som det så fantasifullt heter, vil komme i salg i juni.

Som vanlig med de offisielle spillene kommer Formula One 04 til å inneholde alle førerne, lagene, bilene og banene fra årets Formel 1-sesong, og dette inkluderer de nye banene i Bahrain og Shanghai. Dette vil si 20 førere, 10 lag og 18 løp fordelt på 16 land over hele verden. Spillet vil komme med fire forskjellige vanskelighetsgrader for å sikre at både nybegynnere og eksperter kan ha glede av det.

I tillegg til å få lov til å kjøre som Kimi Raikkonen, Ralf Schumacher og alle de andre førerne får du nå mulighet til å gjøre det de fleste egentlig ønsker: Å spille som deg selv, og se ditt navn listet opp ved siden av noen av verdens beste bilførere.

Spillet inneholder et karrieremodus hvor du begynner som en ubetydelig fører som kun får tilbud fra mindre lag, men som kan klatre opp rangstigen ved hjelp av gode prestasjoner, og til sist overta plassen til Michael Schumacher eller andre toppførere i de aller beste lagene. Alternativt kan du risikere å bli sparket om prestasjonene dine ikke svarer til lagets forventninger.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden