Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 1

Årets første adventsluke er åpnet

Vinn en tur til Helvete!

Shutterstock/Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Drep demoner med stil

Vi starter julekalenderen med et brak – et adrenalinfullt, mørkt, heavy metal-brak i svært høyt tempo. DOOM Collector's Edition inneholder spillet til PlayStation 4 i en eksklusiv stål-eske, samt en statue av den ikoniske Revenant-fienden. Statuen er tolv tommer høy, modellert etter 3D-filer fra spillet, og står på en LED-belyst plattform som ligner en turbin fra UAC-bygningen på Mars.

DOOM Collector's Edition.
Bethesda Softworks

DOOM så ut til å ta de fleste på sengen da det kom. Det ble uttrykt litt skepsis rundt spillet i forkant av slipp, noe som ble forsterket da det ble tydeliggjort at Bethesda ikke kom til å sende ut anmeldelseskopier av spillet før lanseringsdagen.

Skepsisen forsvant fort da spillet var ute, og vår anmelder mente DOOM var et fantastisk stykke skytespill. Det begynner knallsterkt i spillets kampanjedel, hvor man som nyoppvåknet marinesoldat skal drepe det som måtte komme i sin vei – altså alt og alle på tvers av den gudsforlatte fremtidsbasen. I tillegg til enspillerdelen har DOOM en meget kompetent flerspillerdel til dem som fortsatt er blodtørste etter historiedelen.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1312 har spilt i dag

1312 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden