Konkurranse

Julekalender 2017 - luke 1

Årets julekalender er åpnet

Første luke inneholder en ekstravagant pakke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Finnes det sikrere tegn på at julen nærmer seg enn at vi i Gamer.no nok en gang drar i gang gavebonanzaet kjent som vår julekalender? Denne gangen legger vi lista himmelhøyt fra dag én, da vi bokstavelig talt tar deg til verdensrommet!

Astronomisk start

Vi snakker om Destiny 2, og mer bestemt spillets ferske Collector's Edition, som vi i
dag gir bort til PC. Dette er en særdeles ekstravagant pakke, som inneholder spillet i stålcover, ei bæreveske, laptop-etui til 15" laptop, USB-lader, konsepthefte og mye annet Destiny-snadder.

Destiny 2 Collector's Edition for PC er premien i dagens luke.
Activision

– Det er nesten farlig hvor gode Bungie er til å få meg til å søke etter nye og bedre ting, og skytefølelsen forblir ekstremt god. Samtidig har de fylt på med aktiviteter på alle planetene, introdusert nye måter å skaffe seg deilig loot på, og laget noen
tilfredsstillende nye Strikes, sa vår anmelder om Destiny 2 da det kom på konsoll i september, og gav spillet syv av ti mulige poeng. Det er imidlertid ingen tvil om at PC-versjonen er kongen på haugen.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
968 har spilt i dag

968 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden