Arise: A Simple Story

Arise blander glede og sorg i en Journey-lignende verden

Se den første traileren for spillet.

Blant nyhetene fra denne ukens State of Play-presentasjon fra Sony, var et sjarmerende lite eventyr kalt Arise: A Simple Story. Spillet ble avslørt med en trailer, som du kan se i videovinduet over.

Ikke ulikt Journey går ferden opp et snødekt fjell på jakt etter et mystisk lys.
Techland

Arise er det første prosjektet fra spanske Piccolo Studio, og som førstegangsprosjekt har utvikleren valgt å ta for seg liv og død, glede og sorg. Historien begynner med en begravelse, hvorpå man får gjenoppleve personens liv fra et helt nytt perspektiv.

Ifølge utvikleren tas spillere med gjennom viktige øyeblikk fra et langt liv, der omgivelsene skapes av minner og følelser. Verdenen du utforsker endrer seg basert på hva man opplever, hvor man befinner seg i en solfylt blomstereng det ene øyeblikket og i en dyster og tåkete skog det neste.

– I Arise vet du aldri hva som venter rundt hjørnet. Du nyter de gode øyeblikkene til det ytterste med viten om at de kanskje ikke vil vare, og takler vanskelige tider og jobber for å snu ting rundt igjen. For å si det enkelt; det er livet, ikke sant? Vakkert og skummelt på én gang, forteller Piccolo-sjef Alexis Corominas.

Som utvikleren forteller på sine nettsider er målet å lansere Arise den 3. desember i år. Spillet kommer da til PlayStation 4, men hvorvidt det også blir å se på andre plattformer er foreløpig uvisst.

State of Play-presentasjonen avslørte også datoen for The Last of Us Part II »

Siste fra forsiden