Assassin's Creed III-sjefen ville gjort endringer om spillet kom ut i dag

– Åpningen ble for langsom.

Ubisoft

Dersom Assassin's Creed III-sjef Alex Hutchinson hadde hatt en ny sjanse, ville han nok ha gjort endringer til det omdiskuterte spillet. Det avslørte mannen selv denne uken i en serie med meldinger på Twitter.

Haytham Kenway dukket uventet opp som en spillbar figur i begynnelsen av spillet.
Ubisoft

Blant annet kunne Hutchinson tenke seg å justere på spillets åpning. I Assassin's Creed III må man gjennom en seks timer lang prolog før man i det hele tatt får spille som protagonist Connor, noe spillsjefen mener ble for mye.

– Vi burde ha delt opp introduksjonen til Haytham (prologens spillbare figur, journ. anm) og latt spilleren oppleve den bit for bit underveis i spillet, slik at man raskere kunne komme seg til Connor. Den overraskende avsløringen av en annen spillbar figur var flott, men begynnelsen var for treig, forteller Hutchinson.

Åpningen med Haytham var en godt bevart hemmelighet, og mang en fan ble tatt på sengen da de startet spillet for første gang. Faktisk gikk utviklerteamet så langt i å holde prologen skjult, at kun et fåtall fra Ubisoft visste om den før lanseringen av Assassin's Creed III.

Mye å være stolt over

Videre kunne spillsjefen tenkt seg flere oppdrag på skuta Aquila. Han skulle gjerne også gitt spillere større incentiver til å utføre oppdragene på ranchen til Connor, slik at flere fikk se den mer menneskelige siden ved den ellers så stoiske protagonisten.

På tross av de mange tingene som kunne vært gjort annerledes, mener Hutchinson det er flere ting å være stolt av med Assassin's Creed III. Spesielt liker han måten de innfødte amerikanerne ble fremstilt, og at spillet inkluderte mye bruk av lokale stammespråk.

Kampene med tomahawk trekkes også frem som et lyspunkt, samt at spillet har flere ulike dødsstøt enn noe annet Assassin's Creed har hatt hverken før eller siden.

Snart kan du gjenoppleve Assassin's Creed III i oppusset utgave.
Ubisoft gir bort nyversjonen til alle som kjøper sesongpass for Odyssey »

Siste fra forsiden