Assassin's Creed III gjenoppstår i kraftig forbedret utgave – se sammenligningsvideoen

Spillverdenen er såvisst ikke fremmed for nyversjoner av eldre titler, og nå er turen kommet til ett av spillene i Assassin's Creed-serien. Ubisoft har nemlig kunngjort at det tredje spillet gjenoppstår i ny drakt.

Assassin's Creed III Remastered lanseres nemlig til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 29. mars i år, opplyser studioet.

Nyversjonen utstyres med en ny grafikkmotor og diverse forbedringer som blant annet omfatter teksturer med høyere oppløsning, grensesnitt og selve spillmekanikken.

Visuelt får den nye versjonen utvilsomt et kraftig løft.
Ubisoft

Støtte for 4K og HDR

Ikke minst vil den overhalte utgaven også skilte med støtte for 4K-oppløsning og HDR, og alt innhold som er sluppet til spillet siden lansering vil være inkludert.

Akkurat hvor mye bedre den nye versjonen av spillet ser ut kan du få et inntrykk av i en egen video Ubisoft slap i forbindelse med kunngjøringen, som sammenligner den nye og opprinnelige versjonen. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Assassin's Creed III kom ut i 2012 og var oppfølgeren til 201-tittelen Assassin's Creed: Revelations. Spillet fikk generelt gode anmeldelser, også her på verket.

– Det er en fryd å utforske Ubisoft Montreals vakre Amerika anno 1750 til 1800, og de nye naturområdene tilføyer spillet en stemning og en frihet som jeg har savnet fra seriens tidligere urbane eventyr, skrev vår anmelder om spillet.

Les også: To Hitman-klassikere gjenoppstår i ny drakt på PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden