Assassin's Creed III - Nintendo Switch

Ferske rykter antyder at vi snart får Assassin's Creed på Nintendo Switch

Det tredje hovedspillet i snikmorderserien kan være på vei.

Ubisoft

Om ikke lenge kan Assassin's Creed-fans få legge ut på snikmordertokt på hybridkonsollen Nintendo Switch. Det er i hver fall om vi kan tro en tilsynelatende lekket butikkoppføring som har dukket opp i flere tsjekkiske nettbutikker.

Assassin's Creed III: Liberation kom først til PlayStation Vita og ble deretter portert til flere andre plattformer.
Ubisoft

Som Reddit-bruker «Nightmare666xD» oppdaget denne uken la blant annet butikken Herní-svět ut en ny samlepakke for salg. Pakken inneholder Assassin's Creed III og sidespranget Assassin's Creed III: Liberation, og skal ifølge butikken lanseres 15. februar. Oppføringen er siden fjernet.

Pusses opp for andre plattformer

Ryktet stemmer overens med en tidligere oppføring fra tyske MediaMarkt (via GameInformer), som hevdet at en Assassin's Creed-samling var på vei til Switch.

Fra før vet vi også at Ubisoft pusser opp både Assassin's Creed III og Liberation for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Begge spillene inkluderes i sesongpasset for Assassin's Creed Odyssey, men kan også kjøpes separat, og skal sist vi sjekket slippes en gang i mars.

Med mindre Ubisoft har endret på lanseringsplanene for sesongpasset er det dermed lite sannsynlig at en Switch-samlepakke kommer allerede i februar. Det betyr ikke nødvendigvis at ryktene er usanne, men heller at butikken kan ha brukt en midlertidig dato.

Om pakken faktisk kommer til Switch blir det Assassin's Creed-seriens første lansering på en Nintendo-konsoll siden Assassin's Creed IV: Black Flag på Wii U i 2013. Assassin's Creed III ble for øvrig også gitt ut på Nintendo Wii U, så Ubisoft har allerede erfaring med å portere det til et Nintendo-system.

Les også: Vi likte Assassin's Creed III svært godt »
Les også: Spillsjefen ville gjort endringer om spillet kom ut i dag »

Siste fra forsiden