Assassin's Creed Odyssey - oppdatering

Assassin's Creed Odyssey varter opp med New Game Plus og mer historieinnhold

Ny oppdatering slippes denne måneden.

Den svært etterlengtede New Game Plus-funksjonen kommer til Assassin's Creed Odyssey 26. februar. Det kunngjorde Ubisoft torsdag på sine nettsider.

Har du fullført Assassin's Creed Odyssey kan du snart prøve deg på New Game Plus.
Ubisoft

Med New Game Plus kan spillere som har fullført kampanjen ta med seg all fremdrift – våpen, utstyr, evner og så videre – og begynne spillet helt på nytt. Dermed kan man gjøre nye valg og se konsekvensene som følger, og i tillegg forteller Ubisoft at det blir mulig å bytte figur.

Spilte du for eksempel opprinnelig som Alexios ved kan du altså bytte til Kassandra – og fortsatt beholde alle tingene fra den første gjennomspillingen – dersom du måtte ønske det.

Gratisoppdateringen introduserer ellers et økt nivåtak – spillere kan klatre til nivå 99 – flere Fast Travel-steder og nye belønninger å tjene via spillets Mercenary-system.

Ny historie

Mens man venter på New Game Plus kan spillere allerede nå begi seg ut på et helt nytt oppdrag, kalt A Brother's Seduction. Dette er et nytt innslag i The Lost Tales of Greece-programmet, som forteller små historier for Alexios og Kassandra å oppdage.

I A Brother's Seduction møter spillere på to brødre som trenger hjelp med å takle sin fars bortgang. Ting går imidlertid ikke helt etter planen, og de to begynner raskt å krangle seg i mellom.

For å låse opp det nye oppdraget må spillere har nådd kapittel fem i Assassin's Creed Odyssey. Deretter er det bare å dra til Korinthia-regionen, hvor man må finne et oppdrag kalt Prodigal Son's Return.

Les også: Ubisoft beklager omstridt Assassin's Creed Odyssey-utvidelse »

Siste fra forsiden