Assassin's Creed Odyssey - The Fate of Atlantis

Til neste uke får Assassin's Creed Odyssey-spillere utforske nye legender

Ubisoft har sluppet nye detaljer om spillets neste store historieutvidelse.

Den neste historieutvidelsen for Assassin's Creed Odyssey, kalt The Fate of Atlantis, åpnes for spillere den 23. april. Det melder Ubisoft i en pressemelding.

Ferden går dypere inn i gresk mytologi i den neste Assassin's Creed Odyssey-utvidelsen.
Ubisoft

Det er utvidelsens første episode som rulles ut om en drøy uke, og utvikleren lover nye dypdykk inn i fantasiverdenen fra gresk mytologi. Som navnet tilsier vil historien basere seg på legenden om Atlantis – byen som forsvant i havet – men aller først går turen et annet sted.

Skummelt paradis

Episoden ved navn Fields of Elysium tar spillere med til nettopp Elysium, et paradis fra en annen verden. De slående omgivelsene skjuler mørke hemmeligheter, og spillere blir nødt til å overkomme både kjente og ukjente farer.

Les også: Assassin's Creed Odyssey er tullete stort og fantastisk vakkert »

Ved siden av nye våpen og rustninger skilter Fields of Elysium med ulike forbedringer av eksisterende egenskaper. Disse må låses opp akkurat som vanlige egenskaper, men åpner opp nye muligheter ved valg av spillestil, forteller Ubisoft.

De som vil gi seg i kast med episoden har to muligheter. De som har fullført spillet og har nådd erfaringsnivå 28 kan få tilgang ved å spille gjennom oppdragssekvensene Between Two Worlds og Heir of Memories.

Har du ikke kommet så langt men likevel ønsker å snike i køen, kan du hoppe rett inn i et nytt spill hvor man begynner på erfaringsnivå 52 og står klar for å begynne på Heir of Memories. Med denne metoden får man imidlertid ikke ta med seg fremskritt til hovedspillet, og man får ikke en like stor grad av tilpasning for figuren sin.

The Fate of Atlantis er inkludert i spillets sesongpass, men kan også kjøpes separat. Etter Fields of Elysium kommer ytterligere to episoder, kalt Torment of Hades og Judgement of Atlantis. Disse ankommer samtlige plattformer en gang mot sommeren.

Vi vet kanskje hvor neste Assassin's Creed vil finne sted.
En plakat fra The Division 2 kan ha avslørt at det skal handle om vikinger »

Siste fra forsiden