Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft lar deg spille Assassin's Creed Odyssey gratis i flere dager

Sett av helgen.

Ubisoft

Assassin's Creed Odyssey har vært ute en stund nå, men om du er blant de som ennå sitter på gjerdet får du nå mulighet til å teste spillet ganske så grundig. Ubisoft varter nemlig opp med gratisspilling.

Studioet fortalte nylig at Assassin's Creed Odyssey kan spilles gratis fra 19. til 23. mars, altså fra og med torsdag til og med søndag denne helgen, på både PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Her til lands blir gratisspillingen tilgjengelig fra klokken 08:00 på torsdag til klokken 18:00 på mandag på PlayStation 4 og Xbox One, mens på PC starter den klokken 12:00 på torsdag og varer til klokken 17:00 på mandag.

Vakkert

Ubisoft

Assassin's Creed Odyssey ble lansert i oktober 2018 til stort sett solide anmeldelser, og spillarealets størrelse og den visuelle kvaliteten var blant det spillet fikk ros for.

Her på Gamer.no fikk det også en varm mottakelse, med en poengsum på respektable 8 av 10 poeng, til tross for at tittelen utvilsomt hadde en rekke svakheter, ifølge vår anmelder.

– Historien er interessant, det er utrolig mye å se på og oppdage, den nye «exploration»-modusen gjør oppdragene langt mer interaktive enn tidligere, snikingen er bunnsolid, mange av figurene (inkludert Alexios) har massevis av personlighet, og universet er massivt og griselekkert, skrev vår anmelder.

Ubisoft slapp nylig en ny utvidelse til The Division 2: Men Warlords of New York er ikke nok til å holde på fansen »

Siste fra forsiden