Astro's Playroom

Astro's Playroom blir gratis for alle som kjøper PlayStation 5

Kommer ferdig installert på maskinen.

Alle som fulgte med på Sonys spillfokuserte PlayStation 5-sending forrige torsdag fikk kanskje med seg at et nytt spill om den nusselige maskoten Astro Bot er på vei. Det mange nok ikke plukket opp om de kun så presentasjonen, er det faktum at spillet kommer ferdig installert på alle PlayStation 5-konsoller. Det er informasjon som dukket opp i trailerbeskrivelsen til videoen over.

Astro koser seg med PlayStation 5-kontrolleren.
Sony Interactive Entertainment

Dette betyr at Astro's Playroom ikke bare vil være gratis for alle som kjøper PlayStation 5, men at det vil være tilgjengelig fra det sekundet du starter maskinen for første gang, uten behov for å laste ned noe som helst.

Føl spillet

Spillet betegnes som et tredimensjonalt plattformspill i samme gate som Super Mario, hvor den titulære roboten Astro må hoppe og sprette seg gjennom fire forskjellige og fargerike verdener. Underveis beseirer man fiender og samler mynter, mens spillet hele tiden forsøker å vise deg PlayStation 5s mange funksjoner.

Kjenn regnet.
Sony Interactive Entertainment

En utvidet trailer (som du kan se over) setter blant annet søkelys på hvordan man skal kunne føle verdenen gjennom den nye DualSense-kontrolleren. Dette eksemplifiseres ved at kontrolleren vibrerer når Astro får sjokk av en elektrisk fiende.

DualSense skal være flere hakk mer taktil og responsiv enn det DualShock 4 er, så det er mulig dette blir en litt annen risting enn det man er vant til.

Blir Astro's Playroom i nærheten av like bra som Astros forrige spill, Astro Bot Rescue Mission, er det grunn til å glede seg. Det endte nemlig opp som et av våre personlige favorittspill fra 2018, og det med god grunn.

LES OGSÅ: Derfor er PlayStation 5 så stor »

Siste fra forsiden