Atari gir ut Musashi: Samurai Legend

Atari kunngjorde i går at de kommer til å gi ut Square Enix sitt Musashi: Samurai Legend i Europa.

Musashi: Samurai Legends markerer seriens debut på PS2, og er et actionrollespill som kommer med et raskt og actionfylt gameplay. Spillet benytter seg av grafikkteknologien "cell-shading" for å skape stilfull og unik grafikk. Utviklerne selv kaller metoden deres for "manga-shading". Spillet er allerede lansert i USA, og den europeiske lanseringen vil finne sted i september.

Historien begynner ved at Prinsesse Mycella påkaller Musashi slik at han kan redde folket hennes, en gruppe som kalles mystikere. De trues av et mektig selskap som har funnet ut at mystikerne har egenskapen til å gjøre at et magisk mineral selskapet utvinner fra jordens indre blir ekstra kraftig, og nå vil ta dem til fange for å utnytte seg av egenskapene deres.

Redningsmannen deres, Musashi tilhører en annen verden, og nå må han utforske en for han ukjent verden og kjempe mot de ondsinnede motstanderne som truer den. Atari forteller at spillet vil inneholde et helt nytt kampsystem, som skal sikre at det er action hele veien. Musashi har evnen til å lære seg å bruke fiendens teknikker. Dessuten kan han plukke opp allierte og fiender og bruke dem som våpen.

Siste fra forsiden