Atari gjenoppliver Star Raiders

En ny klassiker gjenfødes til dagens plattformer.

Det er ikke veldig vanlig at spill får oppfølgere over 30 år etter at de opprinnelig ble lansert, men det er nettopp dette som skjer med Star Raiders, som opprinnelig leverte grensesprengende romaction i 1979.

Grafikken blir nok forbedret litt i forhold til 1979-versjonen.

Star Raiders var et førstepersons romskytespill, som regnes som en viktig forfar til spill som Wing Commander, Freespace og X-Wing. Spillet integrerte et taktisk kart som du kunne bruke til å finne ut hvor fiendene befant seg.

Tidlig i 2011 kommer Star Raiders i nyutgave, til Xbox 360, PS3 og PC. Som originalen vil du få reise rundt i universet og bekjempe fiendens romskip, og det taktiske kartet som spilte en viktig rolle i originalen er selvsagt tilbake.

I tillegg loves vi helt nye funksjoner, slik som muligheten til å skreddersy romskipet ditt, og forandre egenskapene midt i oppdragene.

Spillet vil også støtte flerspiller, og vi får både lagbasert action i konkurransefokuserte moduser og samarbeidsspill. Mer informasjon om spillet kan du finne i et kortfattet intervju hos GameSpot.

Siste fra forsiden