Atari gjenskaper Yar's Revenge

Nok et arkadespill fra tidenes morgen skal få nyversjon.

Atari har lett i alle sine skuffer og skap etter gamle spill som de kan børste støvet av for dagens generasjon spillere. Dette har resultert i en nyutgave av Haunted House, og neste år får vi også et gjensyn med romskytespillet Star Raiders.

Originaltraileren.

Nå har Atari kunngjort nok en nyversjon. Denne gangen er det Yar's Revenge som gjenfødes i ny drakt. Dette spillet kom opprinnelig ut i 1981, og om du tør kan du teste originalutgaven på Ataris nettsted.

I originalspillet kontrollerte du et insekt som måtte bekjempe en romkanon. Denne var imidlertid godt skjult bak et energiskjold, som du måtte skyte bort før du kunne angripe selve kanonen.

Nye Yar's Revenge blir imidlertid ikke særlig likt originalen. I stedet er det et tredjepersons skytespill der du flyr Yar rundt i landskaper inspirert av den japanske tegneseriekunstneren Hayao Miyazaki, og bekjemper varierte fiender. Handlingen foregår over alt fra futuristiske bylandskap til tette jungelskoger.

Utviklerne i Killspace Entertainment lover en rask og hektisk spillopplevelse, smarte datamotstandere og mulighet for lokalt samarbeidsspill. I et intervju med nettstedet BigDownload forteller utviklerne at det bør appellere til folk som liker spill som Panzer Dragoon og Star Fox.

Siste fra forsiden