Atari kunngjør Ribbit King

Ribbit King er et originalt sportseventyrspill fra Bandai, og sporten det er snakk om er frolf.

Hva er så "frolf", spør du kanskje. Da rister vi på hodet og synes du spør veldig dumme spørsmål, men svarer likevel. Frolf er jo, som alle burde vite, en ny hybrid av den langt mer kjedelige sporten "golf". Her byttes golfkøllene ut med slegger, og ballene må vike plassen for frosker. Naturligvis har ikke disse froskene noe i mot å bli slått gjennom lufta på denne måten, og hvis de skulle treffe et tre, får de bare et ekstra adrenalinrush.

I Ribbit King spiller du et ungt romvesen som heter Scooter. Du er blitt sendt ut på oppdrag fra kongen din, for å skaffe til veie nødvendige mengder av stoffet Super Ribbinitt, som er kraftkilden som alt på planeten din er avhengig av. Den eneste måten å skaffe slik Ribbinitt er selvfølgelig å reise rundt i det galaktiske nabolaget og vinne frolf-spill på de mange forunderlige planetene du besøker.

Golfbanene er fulle av merkverdigheter som kan hindre eller hjelpe deg. Du vil for eksempel kunne slå Kero (som frosken din heter) i et edderkoppnett, som han kan bruke som en slags trampoline. Andre ting, som store elefanter, er litt mindre hjelpsomme, og bør helst unngås.

I tillegg til kampanjen og et "versus"-modus kommer Ribbit King med mulighet for flerspiller for opp til fire spillere samtidig. Ribbit King skal etter planen lanseres i september, til PS2 og GameCube.

Siste fra forsiden