Bad Company 2 krever sin mann

Statistikk viser nøyaktig hvor tidkrevende det er å nå toppnivå i det populære skytespillet.

Har du nådd nivå 50 i Battlefield: Bad Company 2? I så fall, gratulerer, vi dødelige bøyer oss i støvet.

I spill som Modern Warfare 2 kastes det nesten erfaringspoeng etter en, spesielt på de 10-20 første nivåene. Nivåstiging er kjapt og effektivt, og i praksis kan hvem som helst nå det høyeste nivået minst én gang. De fleste går inn i prestisje-modus, og det opptil flere ganger.

Alle som har prøvd seg online vet at gutta i Dice har en annen drastisk annerledes tilnærming til dette enn sin arge konkurrent. Bare det faktum at man faktisk begynner på nivå 0, og ikke får bruke utstyr som defibrillatorer, som jo er helt avgjørende for lege-klassen, før man har steget i nivå flere ganger sier egentlig sitt.

Undertegnede har selv lagt inn flerfoldige timer i spillet, men er ikke i nærheten av nivå 50, som er toppnivået. Men hvor lang tid vil det egentlig ta å nå det høyste nivået?

Det har konsulentfirmaet Orbus Gameworks svar på. Dette selskapet holder styr på nøyaktig hva spillere gjør når de spiller, deriblant hvor mye tid som legges inn. 282 timer er det magiske tallet, ifølge Orbus. 282 timer, det vil si 11 døgn og 18 timer. Ganske drøyt når man tenker på det.

Vi får legge oss i hardselen.

Les også:Bad Company 2 er tilbake i god form
Les også:Flere EA-spill klare på nyåret
Les også:Bad Company 2 feites opp


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden