Bad Company 2 er tilbake i god form

Bad Company 2 er tilbake i god form

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Lanseringen av det etterlengtede Battlefield Bad Company 2 har ikke vært uten problemer. Til tross for at utvikleren av spillet, Dice, må regnes blant de fremste veteranene innen sjangeren, så har det alltid vært vanskelig for det svenske studioet å få til en smertefri lansering.

Les også: Trøbbel for Bad Company 2

Det er som vanlig onlinedelen som ikke fungerer som den skal. Xbox 360- og PS3-spillere har opplevd problemer med både å finne kamper og å fullføre dem, PC-versjonen har blant annet slitt med interaksjonen med antijuks-programmet Punkbuster.

Nå skal problemene imidlertid være løst, takket være oppgradert serverpark. Dette melder EA og Dice om på spillets Twitter-profil. På spillets offisielle nettsted meldes det om at gladnyhetene gjelder for alle versjonene av spillet, men EA tar forbehold om at noen kanskje vil være nødt til å starte på bunnen av rangstigen igjen. Det jobbes dog med å luke ut de siste restene av dette problemet også.

(Kilder: EA, Joystiq)

Kommentarer (18)

Forsiden akkurat nå

Til toppen