Nexus Mods

Bannlyser spill­modifikasjoner som tar for seg amerikansk politikk

Nexus Mods har fått nok.

Nexus Mods

Årets presidentvalg i USA er svære greier, og valgkampanjen strekker seg til så godt som alle verdens hjørner. I det siste har den amerikanske politikken også blitt et hett tema for spillmodifikasjoner, men nå har et av verdens største moddersamfunn – Nexus Mods – sett seg lei.

I en melding på sine nettsider kunngjør Nexus Mods-teamet at modifikasjoner som tar for seg amerikansk politikk herved er bannlyst. Bakgrunnen er at disse stort sett er av dårlig kvalitet, og kun har som mål å skape krangel blant sidens medlemmer.

– Med tanke på den lave kvaliteten til modifikasjonene som lastes opp, de polariserende synspunktene de uttrykker og det faktum at en liten, men høylytt del av våre brukere tilsynelatende ikke er intelligent eller voksen nok til å diskutere disse temaene uten å ende opp med drittslenging og grunnløse beskyldninger, har vi bestemt oss for å kvitte oss med dette rotet ved å bannlyse modifikasjoner som handler om amerikansk sosialpolitikk.

Nettsidens eier, «DarkOne», omtaler folk som laster opp denne typen modifikasjoner som feiginger som bare er ute etter å lage kvalm. Hans største oppfordring rettes imidlertid til sidens øvrige medlemmer, som han ber om å holde seg unna krangler på siden.

– Hvis du ser en av disse modifikasjonene foreslår jeg at du gjør det retningslinjene våre sier, og rapporterer modifikasjonen og går videre uten å henge deg på diskusjonen. Kommentarer og andre reaksjoner vil bare gi mer oksygen til idiotene.

Nexus Mods har for øvrig over 23 millioner medlemmer og 113 000 modifikasjonsutviklere. Blant de mest populære spillene på siden er The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4 og The Witcher 3: Wild Hunt.

LES OGSÅ: Moddere lager Warcraft 2 i Warcraft 3: Reforged »

Siste fra forsiden