Batman: Arkham VR er ikke lenger eksklusivt for PlayStation VR

VR-tittelen er omsider på vei til de øvrige VR-plattformene.

VR-innholdet er ennå av svært varierende kvalitet, og blant de foreløpige fyrtårnene er RockSteady Studios' Batman Arkham VR. Dette har imidlertid hittil kun vært en PlayStation VR-eksklusiv tittel, men det er det heldigvis snart slutt på.

RockSteady Studios har nemlig kunngjort at Batman Arkham VR kommer til begge de PC-baserte VR-plattformene HTC Vive og Oculus Rift den 25. april. I samme slengen ble det også sluppet en trailer som du kan se øverst i artikkelen.

En av de bedre VR-opplevelsene

Det foreligger dessverre ingen flere detaljer om spillet og hvordan det eventuelt skiller seg fra PlayStation VR-versjonen. Det er imidlertid rimelig å anta at Vive- og Rift-versjonene vil levere bedre teknisk kvalitet med tanke på at plattformene opererer med kraftigere maskinvare.

HTC Vive får endelig Batman Arkham VR, og det samme gjør konkurrenten Oculus Rift.
Vegar Jansen, Tek.no

Ikke minst er kontrollene til de to VR-produktene vesentlig mer avanserte og presise enn kontrollsystemet til PlayStation VR, som antakelig vil merkes i de nye versjonene av spillet.

Da vi anmeldte Batman Arkham VR i fjor høst konkluderte vi med at spillet setter standarden for lisensierte VR-opplevelser, til tross for at spillet er ganske kortvarig.

– Batman Arkham VR er en kort og konsis opplevelse, hvor man i rollen som flaggermusmann må balansere detektivarbeid, gåteløsning og storslagne øyeblikk om hverandre. Historien er øyeblikkelig gripende, i kraft av at man faktisk er en fysisk del av handlingen, og fortellingen trekker i flere spennende tråder etter hvert som man spiller, skrev vår anmelder.

Holder du deg til PlayStation VR foreløpig? Dette mener vi er de beste opplevelsene til plattformen »

Siste fra forsiden