Battlefield 1 får konkurransebasert fem-mot-fem-modus

Spillere kan være med å teste «Incursions» neste måned.

EA og Dice har avslørt en ny flerspillermodus for Battlefield 1, som går under navnet «Incursions». Modusen introduserer et konkurransebasert element til skytespillet, med mindre kamper for to lag på fem spillere.

Strategi, lagarbeid og stridsvogner

«Incursions» introduserer konkurransebasert flerspiller til Battlefield 1.
EA

Ifølge Incursions' trailer – som du finner øverst på siden – handler modusen mer om strategi og lagarbeid enn resten av flerspillerdelen i Battlefield 1.

I stedet for det vanlige klassesystemet velger spillere mellom forskjellige «Kits», som hver er designet for å fylle ulike roller i laget. Blant annet har «Trench Surgeon» jobben som lege, «Raid Leader» leder angrepet og «AT Assault» tar seg av motstandernes kjøretøy.

Stridsvogner og andre kjøretøy er nemlig også inkludert i Incursions, og kan ifølge Dice lage vei i vellinga. Hvert lag får riktignok bare én bil på deling, så det gjelder å være smart med når man setter seg bak rattet.

Bli med på alfatest

EA har foreløpig ikke annonsert når vi kan vente oss Incursions. Spillere kan imidlertid få sin første smak på modusen allerede neste måned, gjennom en lukket alfatest.

Battlefield 1 Revolution samler hele spillet i én pakke. (Video: EA)

Alle som ønsker å delta kan melde sin interesse på Battlefield 1s nettsider. Utvikleren påpeker at det er begrenset med plasser, og de som velges ut vil motta en e-post med nødvendig informasjon.

Ved siden av Incursions kunngjorde EA en ny samlepakke for spillet, kalt Battlefield 1 Revolution. Denne inkluderer hovedspillet og de fire utvidelsene They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides og Apocalypse.

Battlefield 1 Revolution er tilgjengelig nå, for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Dice gikk mot strømmen med Battlefield 1.
Resultatet var svært vellykket, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden