EA gir bort Battlefield 1-utvidelsen They Shall Not Pass

Pakken med blant annet flere brett, våpen og en ny klasse er gratis de neste to ukene.

Battlefield 1s første store utvidelse – They Shall Not Pass – er gratis for alle de neste to ukene. Pakken, som opprinnelig ble lansert i mars 2017, kan lastes ned uten kostnad frem til 15. mai, fra Origin, PlayStation-butikken eller Microsoft-butikken – avhengig av hvilken plattform du foretrekker.

I They Shall Not Pass får franskmennene slippe til i flerspillerkampene.
EA

They Shall Not Pass introduserer først og fremst franske soldater til flerspillerdelen i Battlefield 1. Resten av innholdet bærer også et særlig fransk preg, med nye våpen og kjøretøyer inspirert av det som ble brukt av franskmennene under første verdenskrig.

Ellers byr pakken på modusen Frontline – der to lag kjemper om å ta kontroll over ulike punkter på kartet, før slaget til slutt står om motstanderens hovedkvarter – og seks flerspillerbrett satt til ulike deler av Frankrike.

Utvidelsen er gratis for absolutt alle, uansett om du eier Battlefield 1 eller ikke. Dersom du enda ikke har gått til innkjøp av skytespillet kan du dermed plukke opp They Shall Not Pass nå, og spare den til du skaffer deg spillet en gang i fremtiden.

Stanser månedlige oppdateringer

For drøye to uker siden kunngjorde EA at det vil begynne å trappe ned støtten for Battlefield 1 til sommeren. Via sine nettsider fortalte utgiveren at spillets månedlige oppdateringer med nytt innhold, endringer og forbedringer stopper i juni.

Før den tid skal imidlertid Shock Operations introduseres til Battlefield 1. Den nye modusen byr på kamper for opptil 40 spillere, og blir ifølge EA en kortere variant av den populære Operations-modusen – der lagene kjemper om ulike sektorer på spillbrettet.

Shock Operations blir tilgjengelig på brettene Giant's Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge og River Somme. Flere av disse er i utgangspunktet kun tilgjengelig for eiere av spillets sesongpass, men åpnes for alle gjennom Shock Operations-modusen.

Vår anmelder skrøt mye av skytespillet i sin omtale.
– Battlefield 1 er et uhyre solid og vellaget spill, konkluderte han »

Siste fra forsiden