Kvinnelige soldater inntar Battlefield 1s flerspillerdel
(Bilde: EA)

Kvinnelige soldater inntar Battlefield 1s flerspillerdel

Den russiske «Woman's Battalion of Death» er med i spillets neste utvidelse.

Den neste store utvidelsen til Battlefield 1 vil introdusere kvinnelige soldater til skytespillets flerspillerdel. Det avslørte DICE denne uken

In the Name of the Tsar tar oss med til østfronten.
In the Name of the Tsar tar oss med til østfronten. Bilde: EA

Utvidelsen – kalt In the Name of the Tsar – retter fokuset mot østfronten, og byr blant annet på fire nye, snødekte flerspillerbrett. I tillegg introduseres den russiske hær som en spillbar fraksjon, og den helt nye klassen Russian Scout.

«The Women's Battalion of Death»

Ifølge utvikleren representerer Russian Scout-klassen de kvinnelige soldatene som kjempet i «The Women's Battalion of Death» under første verdenskrig. Den russiske kvinnebataljonen ble opprettet i mai 1917, og var blant annet med på Kerenskijoffensiven mot Tyskland og Østerrike-Ungarn. 

EAs Dan Mitre skriver på Twitter at selskapet gleder seg til å introdusere den nye klassen, da fansen lenge skal ha bedt om flere kvinnelige figurer i Battlefield 1. En av spillets enspillerhistorier hadde riktignok en kvinne som protagonist, men så langt har det kun vært menn å finne i flerspillerdelen.

In the Name of the Tsar skal etter planen slippes til sommeren, men datoen er enda ikke fastsatt. Flere detaljer om både lanseringsplaner og annet innhold i utvidelsen vil avsløres på EA Play-arrangementet den 10. juni.

Vi skal også få se mer av Star Wars Battlefront II på EA Play.
Tidligere i år kom spillets første trailer »

Kommentarer (24)

Forsiden akkurat nå

Til toppen