Kvinnelige soldater inntar Battlefield 1s flerspillerdel

Den russiske «Woman's Battalion of Death» er med i spillets neste utvidelse.

EA

Den neste store utvidelsen til Battlefield 1 vil introdusere kvinnelige soldater til skytespillets flerspillerdel. Det avslørte DICE denne uken.

In the Name of the Tsar tar oss med til østfronten.
EA

Utvidelsen – kalt In the Name of the Tsar – retter fokuset mot østfronten, og byr blant annet på fire nye, snødekte flerspillerbrett. I tillegg introduseres den russiske hær som en spillbar fraksjon, og den helt nye klassen Russian Scout.

«The Women's Battalion of Death»

Ifølge utvikleren representerer Russian Scout-klassen de kvinnelige soldatene som kjempet i «The Women's Battalion of Death» under første verdenskrig. Den russiske kvinnebataljonen ble opprettet i mai 1917, og var blant annet med på Kerenskijoffensiven mot Tyskland og Østerrike-Ungarn.

EAs Dan Mitre skriver på Twitter at selskapet gleder seg til å introdusere den nye klassen, da fansen lenge skal ha bedt om flere kvinnelige figurer i Battlefield 1. En av spillets enspillerhistorier hadde riktignok en kvinne som protagonist, men så langt har det kun vært menn å finne i flerspillerdelen.

In the Name of the Tsar skal etter planen slippes til sommeren, men datoen er enda ikke fastsatt. Flere detaljer om både lanseringsplaner og annet innhold i utvidelsen vil avsløres på EA Play-arrangementet den 10. juni.

Vi skal også få se mer av Star Wars Battlefront II på EA Play.
Tidligere i år kom spillets første trailer »

Siste fra forsiden