EA har avslørt resten av ekstrainnholdet for Battlefield 1

Utgiveren lokker blant annet med noen av de blodigste slagene fra første verdenskrig.

EA

EA og DICE avslørte denne uken nye detaljer om de fire utvidelsene inkludert i Battlefield 1s «Premium»-pass. Pakkene introduserer en rekke nye utfordringer og lar spillere oppleve krigen i andre deler av verden.

Den første utvidelsen – They Shall Not Pass – ble opprinnelig annonsert i desember i fjor og skal lanseres i en gang denne måneden. Pakken handler hovedsakelig om Frankrikes rolle i krigen, og i tillegg til å kunne spille som franske soldater i Battlefield 1s flerspillerdel får spillere oppleve krigen ved historiske slagmarker som Verdun.

Turning Tides fokuserer på krigen til sjøs.
EA

In the Name of the Tsar-utvidelsen retter fokuset mot den russiske fronten, og inkluderer nye snødekte områder. Som medlem i den russiske hær får spillere ta del Brusilovoffensiven – et av de blodigste slagene i historien.

Utvidelse nummer tre heter Turning Tides, og tar for seg krigen på vannet. Om bord på krigsskip får spillere ta del i taktiske sjøslag, mens luftskip bringer kampene over på land. Turning Tides inkluderer britenes raid på Zeebrugge-havna og det brutale slaget om Gallipoli.

Detaljene rundt den fjerde og siste utvidelsen, Apocalypse, er fortsatt litt uklare. Ifølge EA vil den introdusere noen av de mest beryktede slagene fra første verdenskrig, men nøyaktig hva det betyr må vi vente å se.

I tillegg byr «Premium Pass»-pakkene på 16 nye flerspillerbrett, 20 nye våpen, nye moduser, en ny eliteklasse og mye mer. Når vi kan vente oss ekstrainnholdet er enda ikke bekreftet.

Prøv Battlefield 1 gratis

Ved siden av detaljer om utvidelsene annonserte EA også en gratisversjon av Battlefield 1, som er tilgjengelig på PC og Xbox One fra 3. til 5. mars.

På Xbox One får man spille så mye man vil av både enspillerkampanjen og flerspillerdelen som er tilgjengelig i spillets fullversjon. PC-spillere får totalt 10 timer med spilletid, og kan prøve to enspilleroppdrag og fire flerspillermoduser.

Liker du spillet kan du plukke det opp på tilbud gjennom EAs utgiversalg, som varer frem til 14. mars.

Vår anmelder skrøt mye av skytespillet i sin omtale.
– Battlefield 1 er et uhyre solid og vellaget spill, konkluderte han »

Siste fra forsiden