Slik blir den neste Battlefield 1-utvidelsen

Apocalypse byr på ny modus for vågale piloter og mye mer.

EA

På den offisielle Battlefield-hjemmesiden har EA nå kunngjort den fjerde innholdspakken til Battlefield 1. Den heter Apocalypse og lanseres i februar, men uten at den spesifikke datoen ennå foreligger.

Apocalypse byr som tidligere innholdpakker på en rekke nye våpen og kart. Fem nye områder vil man ha til rådighet denne gangen, hvorav to – kalt London Calling og Razor’s Edge – er spesifikt designet for pilotene.

EA

Ny flymodus og nye fly

De som liker det luftige elementet vil også få en helt ny flymodus å leke seg med, Air Assault, som skal legge til rette for intense «dogfights», altså nærkamper mellom kampfly. Detaljene rundt modusen er imidlertid ikke helt klare.

I tillegg vil piloter kunne få hjelp fra bakken takket være et nytt luftsvernvåpen, AA Rocket Gun, som kan bemannes av lagkameratene. Dette skal visstnok kunne gjøre massiv skade på fiendtlige fly. To nye bombefly er også lagt til arsenalet.

Apocalypse gir deg også et nytt stasjonært våpen som kan brukes til å sende avgårde gassgranater, og i tillegg får man seks nye skytevåpen og flere nye nærkampvåpen til disposisjon. Mer informasjon finner du på utvidelselens hjemmeside.

Et annet skytespill sliter med juksing: PUBG har nå fått hjelp fra verdens største spillselskap i kampen mot juksemakerne »

Siste fra forsiden