Battlefield 1-feil forvandler luftskip til flammetornadoer

DICE har visst vært litt for ivrige med pyroteknikken.

Siden annonseringen av Battlefield 1 i mai i år har spillfans diskutert i det vide og det brede hvorvidt spillet representerer første verdenskrig på historisk korrekt vis. Partene har så langt ikke nådd en endelig konklusjon, men takket være en merkelig feil i spillet har alle omsider funnet noe å bli enige om.

Zeppelinerne – luftskipene som fra tid til annen okkuperer luftrommet i Battlefield 1 – har nemlig begynt å oppføre seg litt rart, som du kan se et eksempel på i videovinduet over. De enorme farkostene hadde riktignok en lei tendens til å eksplodere, men historiebøkene nevner ikke noe om at de lot seg forvandle til fryktinngytende flammetornadoer.

Flere spillere har lagt merke til luftskipenes rare oppførsel. (Video: Wactical Tank)

I løpet av de siste dagene har mange lignende videoer dukket opp på YouTube, og i de fleste tilfellene kan det se ut som kaoset oppstår når det styrtende luftskipet kolliderer med en annen gjenstand. Om dette er årsaken til problemet er imidlertid uvisst, da hverken EA eller DICE så langt har kommentert saken.

Lanserte oppdatering

De rabiate Zeppelinerne blir dermed tilsynelatende ikke borte med det første, men DICE er i full gang med å rette opp i andre problemer med Battlefield 1. I en oppdatering lansert på mandag luket utvikleren ut en rekke feil som fikk spillet til å krasje, og gjorde i tillegg noen nødvendige justeringer her og der.

Blant feilene som ble rettet opp var en som gjorde at spillere ble rangert feil i Battlefield 1s flerspiller. Konsekvensene av endringen er at noen spillere vil flyttes ned i rang, men DICE påpeker at ingen vil miste våpen og utstyr de har låst opp.

Du kan lese gjennom alle endringene som ble introdusert i den nye oppdateringen på Battlefield.com.

Battlefield 1 imponerer på flere plattformer.
Vi har sammenlignet grafikken på PC og Xbox One »

Siste fra forsiden