Den neste Battlefield 1-utvidelsen har fått dato

Turning Tides vil by på kamp i Nordsjøen og spektakulær amfibisk invasjon.

DICE

Ekstrainnholdet til Battlefield 1 ble avslørt allerede for lenge siden, og etter at In the Name of the Tsar-utvidelsen ble sluppet i september har turen nå kommet til den neste i rekken. Den nye utvidelsen heter Turning Tides og slippes den 11. desember, leser man på Battlefield-hjemmesiden.

Utvidelsen slippes imidlertid i to deler, hvorav den andre kommer på en hittil uspesifisert dato i januar.

Den første delen vil ta spillerne med på den intense, amfibiske invasjonen av Gallipoli-halvøya i Tyrkia som fant sted i 1915, og gi spillerne seks nye skytevåpen og to nye nærkampvåpen å benytte seg av. To forskjellige kart vil denne delen komme med.

Sjøkrig i Nordsjøen

DICE

Den andre delen av utvidelsen, som altså kommer i januar, tar spillerne med til en region vesentlig nærmere Norge, nemlig Nordsjøen. Her vil spillerne også få to forskjellige kart å bryne seg på, hvorav det ene heter Zeebrugge, som er en viktig havneby på den belgiske kysten.

Det andre kartet heter Heligoland Blight, som refererer til den første kampen til sjøs som ble utkjempet mellom Storbritannia og Tyskland i 1914 utenfor den tyske kysten.

Ellers vil Turning Tides by på en helt ny spillmodus kalt Conquest Assault, som en en ny variant av Conquest-modusen som innebærer at partene kjemper om nøkkelområder som holdes av den forsvarende parten i begynnelsen av omgangen. Et knippe nye spesialiseringer og medaljer er også på plass.

Minecraft får også snart en utvidelse: Den vil gi spillet mye bedre grafikk »

Siste fra forsiden