Slik blir Star Wars Battlefront II

Spillet har fått trailer og slippdato.

I slutten av mars kunngjorde EA at oppfølgeren til Star Wars: Battlefront endelig skulle bli offisielt avduket, og nå har det skjedd. Star Wars: Battlefront II lanseres til Windows, PlayStation 4 og Xbox One den 17. november i år, kan man nå lese i en pressemelding fra EA.

Som seg hør og bør ble det i samme slengen sluppet en trailer fra spillet. Den kan du se øverst i artikkelen.

Det nye spillet byr på mye nytt, og som vi allerede har visst en stund serveres vi denne gangen en fullverdig enspillerkampanje, som EA nå kan fortelle litt mer om. Enspillerkampanjen skal blant annet by på et knippe helt nye figurer og en ny historie, og man vil også møte kjente figurer som Luke Skywalker.

EA

Led spesialstyrke

I enspillerkampanjen inntar man rollen som Iden Versio, kommandør for en Imperial-spesialstyrke kalt Infernal Squad, som beskrives som «like dødelig på bakken som i rommet».

Flerspillmodusen er også blitt videreutviklet og vil denne gangen by på kjente områder fra alle Star Wars-tidsepokene, i tillegg til helt nye områder. EA lover å legge opp til storstilte kamper med moduser som støtter opptil 40 spillere, massevis av både bakke- og luftbaserte kjøretøy og mange muligheter for konfigurering av firguren din underveis.

Det blir også muligheter for storslåtte romkamper i galaktisk skala hvor man må manøvrere gjennom asteriodefelt og nedlegge store farkoster med kjente fartøy som Millennium Falcon og X-Wing. Spillet vil også by på samarbeidsmodus med delt skjerm, men da bare på PlayStation 4 og Xbox One.

Spillet slippes altså til de nevnte konsollene og Windows den 17. november.

Et nytt Uncharted-kapittel er også på vei »

Siste fra forsiden