Uncharted-seriens siste kapittel har fått slippdato og ny trailer

Naughty Dog avsluttet den populære Uncharted-serien med flagget til topps da de lanserte seriens siste spill Uncharted 4: A Thief's End, men ved årsskiftet kom det frem at serien skal holdes i live litt lenger med et nytt, selvstendig ekstrakapittel kalt The Lost Legacy. Nå har vi endelig slippdatoen.

På den offisielle PlayStation-bloggen kan man lese at Uncharted: The Lost Legacy skal lanseres i Europa den 23. august. Samtidig har det kommet en ny trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Ny hovedperson og store områder

I traileren, som altså er av ren filmatisk art, møter vi protagonisten Chloe Frazer, en figur vi husker fra både det andre og tredje Uncharted-spillet, men som uteble fra den siste tittelen. I Lost Legacy har Chloe slått seg sammen med Nadine Ross, en leiesoldat og skurk fra det fjerde Uncharted-spillet, som vi også møter i traileren.

The Lost Legacy finner sted i India og får store områder å utforske.
YouTube

I det nye kapittelet skal Chloe og Nadine foreta en farefull reise gjennom det sørlige India i jakten på en verdifull skatt. Handlingen skal ifølge Naughty Dog finne sted et års tid etter begivenhetene i Uncharted 4 og byr på store områder å utforske og mange overraskelser underveis.

Lost Legacy vil også by på et knippe nye våpen og spillmekaniske elementer. Noe av det nye man får leke seg med er en pistol med lyddemper, som skal berike snikeelementet i spillet, C4-sprengstoff og dirking av låser.

Med en nye hovedperson og ny historie var det nok som ventet at Lost Legacy ville representere en ny begynnelse for Uncharted-serien, men i et intervju i mars fortalte Naughty Dog-president Evan Wells at studioet ikke har noen planer om å lage flere Uncharted-spill etter The Lost Legacy.

Studioet er imidlertid i gang med The Last of Us Part 2: Her er den første traileren fra spillet »

Siste fra forsiden