Chloe får hovedrollen i nytt Uncharted-spill

Se den rappkjefta tyven i aksjon i The Lost Legacys første trailer.

Helgens PlayStation Experience-show leverte mange spennende overraskelser, og blant de største var annonseringen av et nytt Uncharted-spill. Det enkeltstående eventyret har fått navnet The Lost Legacy, og skal lanseres på PlayStation 4 en gang i 2017.

Gamle kjenninger

Chloe Frazer holder seg lenge skjult i Uncharted: The Lost Legacy-traileren.
PlayStation

Gjennom en nesten ni minutter lang video – som du kan se over – viste Naughty Dog frem de første klippene fra Uncharted: The Lost Legacy. Traileren følger en tildekket kvinne som sniker seg gjennom en tungt bevoktet by, før hun til slutt blir stoppet av en gruppe soldater.

Ting ser ille ut, men plutselig dukker Nadine Ross – en skurk fra Uncharted 4: A Thief’s End – opp og redder dagen. Deretter avslører den tildekkede kvinnen at hun er ingen ringere enn Chloe Frazer, kjent fra flere tidligere Uncharted-spill.

Med Chloe i hovedrollen danner de to den nye duoen som tar oss med til India på leting etter nye skatter, avslører Naughty Dog via den offisielle PlayStation-bloggen.

En ny historie

Ifølge prosjektets kreative leder, Shaun Escayg, funderte utvikleren lenge på hvilken historie de ønsket å fortelle da de ble ferdig med Nathan Drake. Til slutt falt valget på Chloe, som er en klar favoritt blant utviklerteamet:

Sniking blir tydeligvis en del av det nye Uncharted-eventyret.
PlayStation

– I løpet av de siste årene har vi bygget opp en fantastisk rolleliste, men av alle på listen er det Chloe Frazer vi hele tiden kommer tilbake til. Den karismatiske mestertyven som først debuterte i Uncharted 2 er ikke bare en av våre favorittfigurer, men vi vet at hun også er en yndling blant våre fans. Hun er også en sterk og litt mystisk figur, noe som gjør henne perfekt til å spille hovedrollen i Uncharted: The Lost Legacy, forklarer Escayg.

Naughty Dog forteller videre at alle som har kjøpt Uncharted 4s «Digital Deluxe»-utgave eller «Explorer’s Pack» vil få The Lost Legacy gratis. Spesialutgavene vil riktignok kun være til salgs frem til 13. desember i år, sier utvikleren.

Naughty Dog leverte flere overraskelser på PlayStation Experience.
Se den første traileren for The Last of Us Part II »

Siste fra forsiden