The Last of Us Part II annonsert – her er traileren

Noen gjensyn ble det også.

Sony stilte med fulladede kanoner under PlayStation Experience-konferansen sin i Anaheim, California lørdag kveld. Med Uncharted 4-utvidelse som åpning, ble det en skikkelig Naughty Dog-sandwich da de rundet av hele showet med kunngjøringen av The Last of Us Part II.

Vi fikk servert en rykende fersk trailer, samt klar beskjed om at spillet fortsatt er veldig tidlig i utviklingsprosessen.

– Jeg kan ikke beskrive hvor tilfredsstillende det er å endelig kunne dele at Ellie og Joel er tilbake i et nytt, intenst og emosjonelt eventyr, forteller Neil Druckman, skaperen av The Last of Us-universet.

Under et panel senere på PlayStation Experience ble det røpet at man denne gangen spiller som Ellie, samt at komponist Gustavo Santaolalla igjen har ansvaret for musikken.

Traileren kan du se øverst i artikkelen.

Var et rykte i lang tid

Det er godt å se deg igjen, Joel.
Sony Interactive Entertainment

Det har tidligere vært spekulasjoner og antagelser om at en oppfølger til The Last of Us var på vei. Nathan Drake-skuespiller Nolan North forsnakket seg under et spørsmål-og-svar-panel i fjor, og siden da har ryktene ballet på seg.

Naughty Dog selv hevdet de ikke jobbet med oppfølgeren, men dette skyldes trolig at hjernene bak det postapokalyptiske storspillet ble bedt om å overta utviklingen av Uncharted 4 da Amy Hennig forlot selskapet i 2014.

Det er ikke bare mørke, dystre spillverdener som blir vist frem i disse dager. Nintendo viste nylig frem enda mer av det nye Zelda-spillets store spillverden.

Siste fra forsiden