– Nei, vi jobber ikke med The Last of Us 2

Naughty Dog rydder opp i rykter og uheldige uttalelser.

Sony Computer Entertainment

Selv om Uncharted 4 er første spill på agendaen for utviklingsstudioet Naughty Dog, er det stadig et spørsmål om 2013-spillet The Last of Us vil få en oppfølger. At flere uttalelser og forsnakkelser fra personer knyttet til studioet vitner om at noe er i gjære, hjelper ikke på rykteflommen.

The Last of Us-utvidelsen Left Behind er foreløpig det siste fra det universet.

I et intervju med Official PlayStation Magazine (via Eurogamer) har The Last of Us' regissør Neil Druckmann nå innrømmet at studioet på et tidspunkt jobbet med en prototype på et nytt spill, men at det skjer med mange prosjekter.

– Da Bruce og jeg flyttet over til Uncharted 4 holdt vi på med å brainstorme ideer om The Last of Us 2 med nye figurer: ideer om The Last of Us 2 med Joel og Ellie; ideer om et sci-fi-spill; ideer om et fantasy-spill, og bygde prototyper for alle disse ideene. Men da vi var i ferd med å snever inn listen, ble vi spurt om å jobbe på Uncharted 4, sier Druckmann i intervjuet.

Rar North-forsnakkesle

Første mann som hintet om at The Last of Us 2 var på vei var stemmeskuespiller Nolan North. I sommer sa han at han visste at Naughty Dog jobbet med The Last of Us 2. Druckmann tror at han refererte til protorypearbeidet.

Først ute er Uncharted 4.
Sony Computer Entertainment

– Så, joda, han hadde på en måte rett i at vi jobbet med noe, men vi vet ikke hva vi skal gjøre videre, og det vet vi sannsynligvis ikke før et par måneder etter at vi er ferdige med Uncharted 4, sier han,

North er ikke den eneste som har referert til et nytt The Last of Us. I forrige uke kom forfatter Josh Scherr i skade for å referere til The Last of Us som «det første The Last of Us-spillet», noe som fikk flere til å undre på om arbeidet med en oppfølger var igang allerede.

Uncharted 4: A Theif's End skal etter planen slippes 18. mars neste år til PlayStation 4.

Vi fikk en titt på det kommende spillet i sommer.
Naughty Dog ser ut til å overgå seg selv med Uncharted 4 »

Siste fra forsiden