The Last of Us 2 kan ha blitt avslørt

Har Nathan Drake-skuespilleren forsnakket seg?

Sony Computer Entertainment

OBS! Denne saken inneholder avsløringer om historien i The Last of Us.

Under et spørsmål-og-svarpanel ved Metrocon 2015 ble stemmeskuespiller Nolan North spurt om han hadde planlagt noen nye samarbeidsprosjekter med Naughty Dog. Svaret han kom med var forbausende avslørende.

– Ingen planer nå. Jeg vet at de holder på med The Last of Us 2, men min figur i The Last of Us døde jo, forteller North.

Utsagnet har spredt seg som ild i tørt gress på Internett, og bør behandles som et rykte. North er en anerkjent stemmeskuespiller i spillverdenen, men det er ikke sikkert at han har hørt noe fra sikre kilder internt i Naughty Dog eller Sony.

Joel-skuespiller Troy Baker sa imidlertid under et panel på Indy PopCon at han ikke har noen anelse om The Last of Us 2 eksisterer eller ikke. Disse motsigelsene skuespillerne seg i mellom understreker nok en gang at dette bør tas med en klype salt inntil videre.

Historien om Joel og Ellie som må jobbe sammen for å krysse et farefullt Amerika bergtok mange da det originalt kom ut i 2013. Vi syns det post-apokalyptiske action-spillet var et spennende, drivende og følelsesladd eventyr.

Spillet ble populært nok til at en oppfølger kan være i Sonys interesse.

Ikke umulig at det skjer

Naughty Dog-tungvekterne Bruce Straley og Neil Druckmann hadde en Reddit AMA i februar i fjor, hvor Druckmann hevdet det var 50% sjanse for en oppfølger til The Last of Us.

Troy Baker gjorde det tydelig under Indy PopCon at han personlig ikke er i tvil om at spillet kommer til å bli bra, hvis det blir lagd.

- Jeg vet ikke om vi kommer til å lage et nytt spill eller ikke, men hvis vi gjør det så stoler jeg på at Neil og Bruce og resten av Naughty Dog kommer til å fortelle en historie som er verdt å oppleve, konkluderer Baker.

Vi fikk en smakebit på Naughty Dogs siste prosjekt, Uncharted 4, under E3 i år. Her kan du se demoen de viste fram:

Siste fra forsiden