Kane & Lynch 2 skjøvet fram

Bedre enn første del?

Gangsterparet kommer tidligere enn kunngjort.

Actionspillet Kane & Lynch: Dead Men var langt fra noen kritikerfavoritt, og hos oss fikk det ikke mer enn en skarv femmer. Utvikler IO Interactive har siden den gang jobbet med en oppfølger ved navn Kane & Lynch 2: Dog Days, og sist vi så på spillet virket det faktisk mer skjerpet enn originalen.

Skøyergutten Lynch.

I mars meldte utgiver Square Enix at Dog Days skulle utgis mot slutten av sommeren, nærmere bestemt 27. august. Nå har de sluppet en pressemelding hvor de informerer om at spillet er ferdigutviklet og kommer én uke tidligere. Den nye slippdatoen er 20. august.

Dog Days foregår i Shanghai og følger den tidligere leiesoldaten Kane og hans psykotiske kompis Lynch gjennom to særdeles harde og brutale dager. Denne gangen er fokuset på Lynch, og sammen med makkeren får han alt Shanghai har å by på av ordensmakter og kriminelle på nakken.

IO Interactive har også skryt av flerspillerdelen hvor man kan leke en særdeles voldelig utgave av politi og røver. Sammen med kompiser skal du utføre ran og overleve skyteoppgjøret med politiet, men du risikerer også å bli forrådt av kompiser som vil sikre seg en større del av byttet.

Kane & Lynch 2: Dog Days slipps på Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden