Betal for å spille med jenter

Tjenesten Gamecrush garanterer østrogenfylte spillrom.

Kjærlighetsliv og gaming har en tendens til å gå like godt sammen som lutefisk og sjokolade. En ny sosial spilltjeneste kalt Gamecrush er ikke akkurat løsningen på dette problemet, men tjenesten lar i alle fall spillerne få en pause fra det testosteron-pregede miljøet som er spilling over nett, ved å la guttene finne seg en ordentlig gamerbabe å spille med.

GTA4 kan nytes med en av det motsatte kjønn

Finansmodellen for denne siden er enkel. Jenter som registerer seg får betalt for å spille, mens gutter på den annen side må betale for å spille med disse jentene. Måten dette fungerer på er at jentene lager seg profiler på siden til Gamecrush, med bilder og annen offentlig info. Her kan gamerchicksa også velge mellom å karakterisere seg selv som enten «flirty», eller «dirty», uten at vi skal si noe mer. Disse sidene kan gutta fritt finkjemme og lese seg opp på.

Les også:Fikk kniv i skallen

Når man så finner seg en jente som har de kvalitetene man måtte ønske sendes det en invitasjon, og jenta får valget mellom å la seg be opp til dans eller be beileren ryke og reise. Deretter startes en videochat og de improviserte parene får spille sammen, både på PC og Xbox 360.

Det finnes ennå ingen integrert tjeneste for Xbox Live. Man må altså legge hverandre til i vennelister og finne spill på den vanlige måten. Xbox-spillene som er mulige å spille akkurat nå er Modern Warfare 2, Gears of War 2, Grand Theft Auto IV, og Halo 3. På PC tilbys det bare småspill i browseren foreløpig, men det jobbes med å få frem støtte for World of Warcraft, i tillegg til at tjenesten skal gjøres tilgjengelig for Wii- og PS3-eiere snarest mulig.

Det samme med Gears 2

Siden annonseres som en voksen gaming-tjeneste, og alle som registrerer seg må ha nådd myndighetsalderen. Det bør nevnes at det ikke er snakk om noen tvilsom tjeneste i utgangspunktet, men det fremheves at hva som skjer inne på de forskjellige chatte-samtalene er privat og ikke regulert av noen spesielle regler. Det bør også nevnes at det ikke er noen utvelgelsesprosess, hvem som helst kan i prinsippet registrere seg som jenter, og helt uten kostnad. Du kan med andre ord komme over ganske mye forskjellig.

Obs: Serverne til Gamecrush er i skrivende stund nede for telling, men skal snart være på beina igjen

(Kilde: IGN)

Siste fra forsiden