Fikk kniv i skallen

Fikk kniv i skallen

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Skytespillet Counter Strike begynner kanskje å dra litt på årene, men det er likevel nok av spillere som fortsatt spiller Valves LAN-slager aktivt, og noen tar spillet svært seriøst. Liv og død-seriøst.

Les også: Valve møter Steam-kritikk

En 17 år gammel kinesisk CS-spiller endte opp med en kjøkkenkniv tvers igjennom skallen etter en spilløkt i en nettkafé. Stakkaren ble angrept fordi han angivelig hadde brukt en såkalt «wallhack», en juksemetode, i spillet. Etter anklagelsen eskalerte konflikten mellom spilleren og en ungdomsgjeng i kafeen, og det endte altså med at den uheldige CS-spilleren fikk en 30 cm lang kjøkkenkniv kjørt inn i skallen gjennom tinningen.

Mirakuløst nok traff ikke kniven noen viktige deler av hjernen, og heller ingen pulsårer. 17-åringen er naturlig nok lagt inn på sykehus, men vil altså med overveiende sannsynlighet bli helt frisk.

Da kan man jo spørre seg om det kanskje er på tide å innføre metalldetektortester ved arrangement som The Gathering. CS er visst blodig alvor.

(Kilde: CVG)

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen