Bethesda har avduket Rage 2

Overraskelse! (neida)

OPPDATERT 16:10: Vel, etter flere lekkasjer og mye hinting, avduket Bethesda nettopp at, joda, Rage 2 er på vei.

Den første teaser-traileren ser du øverst i artikkelen, mens vi først får se hvordan spillet faktisk ser ut i aksjon i morgen, tirsdag.

Opprinnelig sak følger.

Forrige uke var Walmart tilsynelatende litt for raske på labben, da butikkjeden la ut forhåndsbestillinger for en rekke uannonserte spill – inkludert Rage 2.

Bethesda hadde litt av hvert å utsette på Walmarts Rage 2-avsløring.
Bethesda

Siden avsløringen har Bethesda – utgiveren bak det første Rage-spillet fra 2011 – sluppet en drøss med hint på sosiale medier, og mye tyder på at vi får en offisiell avduking allerede denne uken.

14. mai-trailer?

Det hele begynte med at Twitter-kontoen til Rage på humoristisk vis rettet på flere småfeil fra Walmarts Rage 2-oppføring. Korrekturbildet, som du kan se over, var dekket i rosa maling og skrift – et gjengående tema i Bethesdas påfølgende Twitter-meldinger.

Ytterligere bilder publisert på utgiverens Twitter, som ser ut til å inneholde diverse Rage-inspirert tematikk, peker alle til datoen 14. mai. Samtidig hinter Rage-kontoen om en annonseringstrailer på «mandag», og dermed virker det så godt som bekreftet at Bethesda vil dele Rage-nyheter i en eller annen form i løpet av de neste 24 timene.

Vi oppdaterer saken så snart vi vet mer. I mellomtiden kan du se alle teaser-bildene i galleriet nedenfor. Lurer du på hva Rage handler om kan du lese vår anmeldelse av det syv år gamle skytespillet.

OPPDATERT 09:59: Mandag formiddag dukket det opp en kort reklamesnutt for Rage 2 på YouTube. Bethesda har nappet den vekk nå, men Twitter-bruker Wario64 rakk å lage en kort GIF av innholdet.

Siste fra forsiden