Bethesda slapp plutselig nye moduser for Dishonored 2 og Death of the Outsider

Gratis for alle med en Bethesda-konto.

Bethesda

Det er en stund siden vi har hørt noe fra Dishonored, men like før helgen overrasket Bethesda plutselig med nytt innhold til seriens to siste innslag.

Black and White-modusen byr på en mer dyster opplevelse.
Bethesda

I både Dishonored 2 og sidespranget Dishonored: Death of the Outsider kan spillere nå prøve to nye moduser. I tillegg har utvikleren delt ut en ekstrapakke som opprinnelig bare var tilgjengelig gjennom forhåndsbestilling av Dishonored 2.

En verden i svart-hvitt

For å få tilgang på det nye innholdet må du logge deg inn med en Bethesda.net-konto via spillenes hovedmenyer. Om du ikke allerede har en konto kan du opprette en fra utviklerens nettsider.

Så snart du er logget inn kan du gi deg i kast med Mission+ og Black and White. Førstnevnte modus lar spillere gjenoppleve ethvert oppdrag de tidligere har fullført, utstyrt med samtlige våpen og krefter. Her kan man altså prøve seg på alternative fremgangsmåter, og eksperimentere med verktøy man kanskje ikke hadde tilgang på under første gjennomspilling.

Black and White byr på en klassisk film noir-opplevelse, der alt utenom blodsprut er i svart-hvitt. Ifølge utvikleren byr modusen på en dystrere opplevelse, og spillere kan når som helst veksle mellom Black and White og standard fargepalett.

Til slutt har Bethesda låst opp Dishonored 2-tilleggsinnholdet Imperial Assassin's Pack for alle spillere (igjen, gitt at de logger seg inn). Pakken, som tidligere kun var tilgjengelig for de som forhåndsbestilte spillet, inkluderer diverse gjenstander til bruk i Dishonored 2.

Alt nytt innhold er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også: Vi hadde lite å utsette på Dishonored 2 »
Les også: Death of the Outsider var vi ikke like fornøyde med »

Siste fra forsiden