Dishonored 2 får en gratis demo denne uken

Prøv action-spillets tre første oppdrag.

Bethesda

Spillere som enda ikke har prøvd Dishonored 2 får en gratis sjanse denne uken, når Bethesda lanserer en demo for spillet. Prøveversjonen blir tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One, og kan lastes ned fra og med torsdag 6. april.

Demoen inneholder spillets tre første oppdrag, som kan oppleves som enten keiserinne Emily Kaldwin eller hennes personlige livvakt og pappa, Corvo Attano. Spillere som velger å kjøpe fullversjonen etter endt prøvetid, kan ta med seg all fremdrift videre og fortsette akkurat der de slapp.

Dishonored 2 er satt til byen Karnaca.
Bethesda

En vellykket oppfølger

Dishonored 2 ble lansert i november i fjor, og tok opp tråden fra sin populære forgjenger. Spillet er satt 15 år etter hendelsene i Dishonored, og vi får valget mellom å spille som enten Corvo eller Emily. De to figurene har ulike evner og våpen, og handlingsforløpet i spillet endrer seg basert på hvilke sko spilleren velger å fylle.

Ifølge vår anmelder var Dishonored 2 et markant steg fremover fra det første spillet, og han roste blant annet valgfriheten og den vakre verdenen spillere får boltre seg i:

– Arkane har skapt en vakker, interessant og levende verden der alt er lagt til rette for at vi skal kunne slippe oss løs på akkurat den måten vi selv vil, enten det vil si å legge bak oss et blodbad eller blinke oss elegant gjennom området utan å røre et eneste hårstrå på et eneste hode, skrev Bjarte Wathne Helgesen.

Arkane er godt i gang med sitt neste prosjekt,
Vi tok nylig en kikk på skrekkeventyret Prey »

Siste fra forsiden