Dishonored 2 får snart «New Game Plus»-modus

Bethesda lover også flere tilpasningsmuligheter for spillets vanskelighetsgrad.

Bethesda Softworks

Bethesda har annonsert en kommende gratisoppdatering for Dishonored 2, som skal introdusere både «New Game Plus»-modus og ytterligere tilpasningsmuligheter for spillets vanskelighetsgrad.

Bethesda vil gi Dishonored 2-spillere friheten til å spille akkurat som de vil. (Video: Bethesda)

New Game Plus lar spillere som har fullført historien begynne forfra igjen mot vanskeligere motstand, med den fordel at de beholder egenskaper og utstyr de plukket opp i løpet av gjennomspillingen.

Nøyaktig hvordan dette vil utarte seg i Dishonored 2 er foreløpig uklart, og vi vet for eksempel ikke om man får muligheten til å bytte mellom Corvo og Emily når man går over til New Game Plus.

I løpet av de neste ukene lover utvikleren å dele flere detaljer om den nye modusen, samt om hvordan spillere vil kunne tilpasse vanskelighetsgraden. Oppdateringen skal lanseres en gang i desember, men Bethesda har så langt ikke annonsert en eksakt dato.

Prøver å fikse PC-problemer

Lanseringen av Dishonored 2 ble møtt med stort sett positiv kritikk, men spillere har hatt en del å utsette på PC-versjonen. Blant annet har mange klaget på ujevnheter i spillets bildefrekvens og ubehagelig hakking for enkelte som bruker mus og tastatur.

Fredag lanserte Bethesda en oppdatering som tok sikte på å rette opp i noen av problemene, og planen er å slippe nok en oppdatering allerede denne uken. På Dishonored 2s Steam-side kan du følge det pågående arbeidet, samt finne forslag fra utvikleren på hvilke innstillinger du bør prøve dersom du har støtt på problemer.

Konsollutgaven av Dishonored 2 har klart seg langt bedre.
Vår anmelder hadde svært lite å utsette på spillet »

Siste fra forsiden