November-lansering for Blur

Biler i kamp

Arkadebilspillet har fått slippdato.

Bizarre Creations er kjent for bilspillserien Project Gotham Racing, og deres neste spill ser ved første øyekast til å være en fortsettelse av deres tidligere arbeid med realistiske bilmodeller og gateløp. Det som skiller Blur fra sine forgjengere er at realismen er skrudd tilbake for å gi bilene litt ekstra ildkraft.

Elektrisk stemning

I Blur gjelder det nemlig ikke bare å kjøre godt nok, du må også sanke spesialangrep for å lage krøll for motstanderen. Velkjente krefter som skjold, akselerasjon og bomber skal gjøre livet surt for rivaliserende sjåfører.

Utgiver Activision har nå kunngjort slippdatoen til spillet, og her i Europa får vi det 6. november. I Statene slippes det 3. november.

Bizarre Creations er spesielt stolte over et nytt historiesystem som fungerer som bakteppe for bilkjøringen. Gjennom en blanding av flerspilling over nett og løp mot datamaskinen danner du et nettverk av fans, rivaler og kamerater som hele tiden utvikler seg dynamisk. I tillegg kan du danne grupper med andre spillere over nettet, og lage deres egne konkurranser med egne regler.

Blur slippes til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden