Bilrollespill fra Japan

Atlus har kunngjort at de vil gi ut ChoroQ i USA til høsten. Spillet kombinerer racing med rollespill, og ser ut til å bli en interessant opplevelse.

Atlus beskriver spillet som et "CAR-PG" (som artig nok også var navnet på en aprilspøk fra det belgiske utviklerhuset Larian - kjent for rollespillene i Divinity-serien), og er et bilspill med en dybde og historie som kan sammenlignes med det vi finner i tradisjonelle rollespill. ChoroQ er basert på en type leketøy som er vanlig i Japan, og det har allerede blitt utgitt en rekke spill basert på disse lekebilene på det japanske markedet. Atlus forteller imidlertid at ChoroQ er det mest avanserte i serien hittil.

Spillet vil inneholde 160 fantasifulle baner, som foregår i en rekke ekstreme miljøer. Utviklerne nevner jordskjelv-land, forheksede slott, undervannsmiljøer og det ytre rom. Disse miljøene blir åsted for over 100 forskjellige billøp hvor du kan kjøre hele 200 forskjellige typer kjøretøy. Kjøretøyene kan du dessuten skreddersy som du vil, og spillet kommer med en rekke ulike deler til de forskjellige bilene.

For øyeblikket vet vi ikke om spillet kommer til Europa. Den amerikanske utgivelsen vil finne sted til høsten. Det ville forøvrig ikke overraske oss om spillet går gjennom et navneskifte før det eventuelt kommer til vår del av verden.

Siste fra forsiden